VUOKRAA LOUHELAN LOMAHUVILA

 

Louhelan isotupa
Louhelan isotupa

Ensisijainen vuokrakohteemme on Louhela-niminen, lomakäyttöön kunnostettu ja entisöity huvilatyyppinen rakennus kallioisen mäen päällä Kurkelanjoen läheisyydessä Kiskossa. Louhelassa on kaksi asuinrakennusta samassa aidatussa pihapiirissä ja vuodepaikkoja löytyy 11:lle henkilölle.


Tutustu sivuillamme Louhelaan ja varaa se meiltä TÄSTÄ LINKISTÄ tai osoitteesta iiro.teuri(at)koivusilta.fi tai soittamalla suoraan numeroon 0440-828682

Varauskalenteri

 

 

 Louhela on MALO-luokiteltu neljän tähden lomakohde maalaismaisemissa Kiskonjoen rannalla Varsinais-Suomessa.

Louhelan matkailukäyttöön kunnostetussa vanhassa maatilamiljöössä, valoisalla mäellä Kurkelan kylässä, on majoitustilaa 11:lle henkilölle kahdessa kunnostetussa maalaistalossa.

Louhelan 4 hehtaarin tila rajoittuu kalaisaan Kiskonjokeen, jossa voi liikkua vesillä, kalastaa uida sekä harrastaa melontaa. Laavun edustalla kunnostettu uimaranta, joka soveltuu myös lapsille.

Louhelassa voi kokea aitoa maalaiskylän rauhaa ja elämää hoidettujen perinnemaisemien ja -rakennusten ympäröimänä.

Pihapiirissä on kaksi kunnostettua maalaistaloa mukavuuksilla, jolloin majoitustilaa 6:lle + 5 lisävuoteilla. Aidatussa pihapiirissä on leikkimökki ja hiekkalaatikko leluineen.
Kohteesta voidaan syksyn aikana vuokrata myös erikseen jompaa kumpaa taloa.

Louhelan voi ennakkovarata tästä linkistä tai myös myös Lomarenkaan kautta osoitteesta www.lomarengas.fi (kohde 3222) tai soittamalla suoraan meilleyhteystiedoissa oleviin numeroihin.

Katso Louhelan Isotupaa

Siirry takaisin etusivulle